3 praktiske hobbyer

Hvis man har en meget specifik idé om, hvad man gerne vil have – hvad end det er smykker, tøj eller andre accessoires – kan det nogle gange virke umuligt, at finde det man er ude efter. Heldigvis er det så sådan, at man i mange tilfælde, med noget øvelse og tid, faktisk kan lave sine ting selv. Her får du eksempler på 3 praktiske hobbyer, der kan hjælpe dig til at fuldende dit drømmelook.

Lav dine egne smykker

Du ville ønske at der fandtes et par øreringe i butikkerne, som havde et specifikt antal perler, i en specifik farve – og så i hvert fald ikke i guld. Men suk, sådan er det nu engang ikke. Hvad gør du så? Du sætter dig da og laver dem selv! Anskaf dig værktøj, perler, perlestave, ringe og lignende, og kom i gang med at skabe lige de øreringe, halskæder eller armbånd du har i tankerne.

Strik sweatere med mere

Den cardigan du så i butikken forleden ville have været så flot – hvis den da bare fandtes i en smuk mørk lille farve og ikke kedelig grå. Lær at strikke, og problemet er løst. Med så mange forskellige variationer i garn, strikkepinde, mønstre og opskrifter, kan du med garanti finde det du leder efter. Når du bliver øvet nok, kan det endda være, du bare kaster dig ud i at strikke uden opskrift og alene efter planen i dit hoved!

Sy tøj selv

Hvis bare der fandtes et par neon lysegrønne trompetbukser i satin, med blonder forneden og lommer i ordentlig størrelse. Find symaskinen frem og giv den gas. Overalt på nettet findes opskrifter og gode tips og tricks til at komme i gang, og selvom man ikke er en ekspert i starten, må man huske på at øvelse gør mester. I hvert fald hvis man vil sikre sig, det tøj man drømmer om.