3 ting du bør have til den lille

3 ting du bør have til den lille

Der er ikke noget, der er meget mere fantastisk, end når der kommer en lille ny til verden. Allerede fra før fødslen er kærligheden til det lille væsen så stor, at særligt forældrene er ved at sprudle over af lykke. Dog er det ikke kun fryd og gammen at få et barn – der er nemlig også rigtigt mange ting, der skal være styr på, og det er let at købe sig fattig i alt til barn og baby.

Alligevel er der særligt 3 ting, du bør investere i – og heldigvis er de ikke så dyre.


Smarte forme til hjememlavet is

Først og fremmest bør du have nogle forme, du kan lave hjemmelavet is i. Det kan blot være dem, du kan købe i enhver isenkræmmer. Særlig når dit barn begynder at få tænder, kan det nemlig være praktisk med noget køligt at spise og smøre gummerne med.

Isene kan du lave af alt fra smoothie og frugt til grød.


Praktiske Joha huer

Du bør også have en hue eller to. De er særligt gode, når den lille nye skal sove ude i barnevognen i den friske luft. I det kolde vejr er det nemlig vigtigt at være godt pakket ind, så frosten ikke tager ved. Det er meget populært med en Joha hue. Her er der nemlig tale om en hue til den lille i den fineste uld – den er lave af merinould, som ikke kradser. Det er både blødere og tyndere end traditionel uld.


En god højstol

Når dit barn bliver lidt større, er det også værdifuldt med en højstol. Den lader dit barn sidde ordentligt med ved bordet og selv tage for sig af maden. Og så er den også god, når barnet skal være med i køkkenet, men du stadig skal holde lidt styr på og overblik over det.