3 ting, som manden altid burde have i sit klædeskab

Moden skifter nærmest hurtigere, end vi kan nå at følge med. Det kan derfor også være svært at opdatere sin garderobe, så den bare passer nogenlunde ind i tidens mode. Men selvom moden skifter, er der bare nogle beklædningsgenstande, som man aldrig går galt i byen med. Nogen vil kalde dem basic, andre vil kalde dem praktiske. Nedenfor finder du netop 3 beklædningsgenstande, der altid er smarte at have i klædeskabet, da de netop kan styles med næsten alt samt fremstår tidløst.

Den hvide skjorte

Dette er simpelthen bare definitionen på en klassiker. Man kan aldrig gå galt i byen med en hvid skjorte. Den er det, som man ville kalde et multitalent, fordi den kan styles til nærmest alle begivenheder eller dresscodes. Hvis den sættes sammen med en par almindelige jeans, fungerer den en anelse mere casual, hvorimod den med et par habitbukser nemt kan blive mere fornem og stilet. Og derudover er det altid en god ide både at have dén hvide skjorte både med og uden ærmer – så har med både til sommer- og vintermånederne.

Jeans – en sikker vinder

De fleste har nok allerede et par jeans liggende i klædeskabet, hvilket er med god grund. De er simpelthen så tidløse og kan styles med nærmest alle former for overdele. Og mulighederne er uendelige når det kommer til shopping og valg deraf. Man kan eksempelvis enten gå i den lokale bestseller-forretning eller man kan shoppe Wrangler Texas stretch online på din fortrukne webshop.

De hvide sneakers

Selvom man ikke nødvendigvis er den store sneakers-mand, burde man altid eje et par hvide sneakers. Disse kan nemlig være med til at sætte prikken over i’et på dit outfit og være med til at definere, hvor casual eller fornemt det skal være ved den givne anledning.