3 uundværlige items i din garderobe

Er du på udkig efter nye items i din garderobe? Garderoben skal måske opdateres lidt, inden foråret og varmen for alvor begynder? En ny årstid er ofte lig med nyt tøj, som passer til tiden. Derfor er det ofte nødvendigt at få anskaffet et par items, som passer ind i din garderobe. Nedenunder får du 3 idéer til items, som er uundværlige i din garderobe.

En smart skjorte

En smart skjorte er uundværlig i din garderobe. Den kan nemlig både styles casual, men også hvis du skal til et finere arrangement, hvor det kræver lidt pænere tøj. En Co’couture skjorte er en skjorte, som passer til enhver lejlighed – og så er der mange forskellige skjorter og farver at vælge imellem, så du er sikker på at finde en, der passer til netop dig.

Et enkelt tørklæde

Selvom vi allerede er et godt stykke ind i foråret, er kulden ikke helt lagt bag os endnu. Derfor passer et enkelt og fint tørklæde perfekt ind i din garderobe. Tørklædet kan nemlig også bruges som tilbehør, hvor det kan pifte dit outfit op – samtidig med, er det også funktionelt, da det holder dig varm og beskytter din hals.

Et par nye sneakers

Man kan næsten heller ikke gå forår og sommer i møde uden et par nye sneakers. Disse årstider er netop sæson for sneakers, hvor vejret er godt. Der findes jo et hav af sneakers, så du kan helt sikkert finde et par, som passer netop ind i din garderobe. Du kan overveje at gå efter et par med farver, eller du kan finde et par i mere neutrale farver såsom sort eller hvid – disse vil også passe perfekt ind i din statementgarderobe.

Med disse 3 items i din garderobe, er du snart klar til forår og sommer.