Mangler der shorts i garderoben? Find den perfekte stil til sommer

Sommeren nærmer sig, og temperaturen stiger. Det er tid til at opdatere garderoben med de perfekte shorts. Heldigvis findes der et bredt udvalg af shorts til enhver smag. Her er en guide til de forskellige typer shorts, som kan gøre sommergarderoben komplet.


Klassiske sommer shorts


Klassiske sommershorts er altid en sikker vinder. De er enkle, komfortable og kan nemt styles med forskellige toppe. Lysere farver som hvid, beige og pasteller giver et luftigt og afslappet look. Mørkere farver som sort og marineblå kan også være elegante og tidløse valg.


Løse styles


Løse styles er perfekte til de varme sommerdage, hvor komfort er i højsædet. Disse shorts giver fri bevægelighed og er ideelle til både afslappede og aktive dage. Lette materialer som bomuld og hør gør dem ekstra behagelige at have på.


Denim shorts


Denim shorts er en klassiker, der aldrig går af mode. De findes i mange forskellige vaske og længder, hvilket gør dem alsidige og nemme at style. Brug dem med en T-shirt for et afslappet look eller med en fin bluse for et mere sofistikeret udtryk.


Bermuda shorts


Bermuda shorts er en længere version af de almindelige shorts og giver et mere formelt look. De er perfekte til arrangementer, hvor det er vigtigt at se lidt mere poleret ud, men stadig ønsker at holde det afslappet. De kan kombineres med en skjorte eller en pæn top for et stilfuldt outfit.


Suit shorts


Suit shorts er en moderne og stilfuld variant af shorts. De er inspireret af klassiske jakkesæt og har ofte en mere skræddersyet pasform. Suit shorts kan nemt styles med en blazer eller en pæn skjorte for et chic og professionelt look.


Sporty vibe


Shorts med en sporty vibe er perfekte til aktive dage, hvor komfort og bevægelighed er vigtigt. De er ofte lavet af svedtransporterende materialer og har en elastisk talje for ekstra komfort. Brug dem til træning eller en tur i parken for et afslappet og sporty look.


Sommer shortsæt


Sommer shortsæt er en fantastisk måde at skabe et sammenhængende og stilfuldt outfit på. Disse sæt kommer ofte med en matchende top og shorts, hvilket gør det nemt at sammensætte et look. Vælg mellem forskellige farver og mønstre for at finde det sæt, der passer bedst til din stil.


Farverige shorts


Farverige shorts kan tilføje et sjovt og livligt element til sommergarderoben. Vælg mellem en bred vifte af farver og mønstre for at finde noget, der skiller sig ud. Kombiner dem med en enkel top for at lade shortsene være i fokus.


Mønstrede shorts


Mønstrede shorts er en anden måde at tilføje lidt ekstra flair til garderoben. Blomster, striber, prikker og geometriske mønstre er blot nogle af de muligheder, der findes. Mønstrede shorts kan nemt styles med en ensfarvet top for et balanceret look.


Høj talje shorts


Høj talje shorts er både flatterende og komfortable. De fremhæver taljen og skaber en flot silhuet. Brug dem med en crop top eller en skjorte, der kan stoppes ned i shortsene, for at opnå et stilfuldt look.


Cargo shorts


Cargo shorts er praktiske og stilfulde på samme tid. De har flere lommer, hvilket gør dem ideelle til dage, hvor der er behov for ekstra opbevaringsplads. Brug dem til udendørsaktiviteter eller en afslappet dag i byen.


Denim cutoffs


Denim cutoffs er en kortere version af de klassiske denim shorts og har en mere rå kant. De er perfekte til festivaler og strandture, hvor det er vigtigt at se afslappet og cool ud. Kombiner dem med en T-shirt eller en tank top for det perfekte sommerlook.