Vagtservice til danske virksomheder

Hos SERWIZ tilbydes der diverse services til danske virksomheder over hele landet. Mangler man derfor en optimering af sikkerheden i sin virksomhed, er man kommet til det helt rette sted. SERWIZ skræddersyer vagtservice løsninger ud fra ens behov, så man og ens medarbejdere kan føle sig trygge.


Forskellige former for vagtservice


SERWIZ tilbyder et bredt udvalg af vagtservices, der kan tilpasses til enhver virksomheds specifikke behov. Uanset om man har brug for en fast vagt på stedet, mobile patruljer eller en kombination af begge, kan SERWIZ sammensætte en skræddersyet løsning. Derudover tilbydes der også særlige services som byggevagter, butikskontrollanter og værditransporter.


Professionelle og erfarne vagter gennem vagtservice


Alle vagter hos SERWIZ er professionelle og har gennemgået en grundig uddannelse for at sikre, at de kan håndtere enhver situation, der måtte opstå. De er trænet i konflikthåndtering, førstehjælp og andre relevante færdigheder, så man kan være sikker på, at ens virksomhed er i trygge hænder. Samtidig har vagterne også en bred erfaring fra forskellige brancher, hvilket gør dem i stand til at tilpasse sig til de specifikke behov, som forskellige virksomheder måtte have.


Forebyggelse frem for reaktion med vagtservice


Hos SERWIZ er filosofien, at forebyggelse er bedre end reaktion. Derfor arbejdes der målrettet på at identificere potentielle sikkerhedsrisici, før de bliver til reelle problemer. Dette gøres gennem en grundig risikovurdering af virksomheden, hvor alle aspekter af sikkerheden gennemgås. På baggrund af denne vurdering udarbejdes der en skræddersyet sikkerhedsplan, der tager højde for virksomhedens specifikke behov og udfordringer.


Døgnbemandet kontrolcenter


For at sikre en hurtig og effektiv respons i tilfælde af en nødsituation, har SERWIZ et døgnbemandet kontrolcenter. Herfra overvåges alle de virksomheder, som der samarbejdes med, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Hvis der skulle opstå en situation, der kræver handling, kan kontrolcenteret hurtigt sende den nærmeste vagt til stedet og samtidig koordinere med eventuelle myndigheder eller andre relevante aktører.


Skræddersyede løsninger til enhver virksomhed


Uanset hvilken branche man er i, eller hvilke specifikke sikkerhedsbehov man måtte have, kan SERWIZ tilbyde en skræddersyet løsning. Der tages udgangspunkt i den enkelte virksomheds unikke situation og udfordringer, og på baggrund af dette sammensættes den optimale vagtservice. Hvad enten man har brug for en fast vagt på stedet, mobile patruljer eller en kombination, så er SERWIZ klar til at hjælpe.

Så hvis man ønsker at optimere sikkerheden i sin virksomhed og sikre trygge rammer for sig selv og sine medarbejdere, så er SERWIZ det rette valg. Med professionelle vagter, forebyggende tiltag og et døgnbemandet kontrolcenter er man sikret den bedste beskyttelse døgnet rundt. Kontakt SERWIZ allerede i dag for at høre mere om mulighederne for en skræddersyet vagtservice løsning til netop din virksomhed.