Bliv klar til efteråret med en opdateret garderobe

Er din garderobe klar til køligere vejr? Eller har den brug for en opdatering, inden vi går rigtigt ind i efteråret?

Så findes der masser af tips til, hvordan du bliver helt klar.

Dan et overblik over din efterårsgarderobe

Du har helt sikkert ikke brug for en komplet ny garderobe. Du har garanteret en masse tøj liggende i din garderobe, som stadig fungerer. Til gengæld har du måske også noget liggende, som du ikke længere kan passe, eller som du ikke bryder dig om.

Der er ingen grund til, at din garderobe skal flyde med tøj, som du ikke har lyst til at gå i alligevel. Derfor er det en god idé at starte med at danne et overblik over, hvad du egentlig har, og hvad du har brug for.

Tøj, som du ikke har lyst til at gå med mere, kan du enten sælge videre, donere til genbrug eller smide ud.

Få styr på din basisgarderobe

Uanset sæson er det essentielt med nogle basisting i din garderobe. Det gør det nemlig nemmere for dig at sammensætte outfits.

I din efterårsgarderobe er det derfor også rigtig brugbart med nogle basisting, som du altid kan kombinere med andet i din garderobe. Hos By Basics kan du finde flere forskellige gode basisting af god kvalitet.

Anskaf dig en god frakke

I efteråret er det som regel for køligt uden en jakke, men det er for varmt med en vinterjakke. Derfor har du brug for en god frakke, du kan smide over ethvert efterårsoutfit.

En god frakke holder i flere år, hvis du finder en klassisk frakke af god kvalitet. Derfor er det også værd at bruge god tid på at finde en god model. Det er et must-have i enhver efterårsgarderobe.

En flot frakke får også ethvert outfit til at se gennemført ud.