Brug merino garn i både baby- og voksenstrik – få gode råd til udvælgelsen her

Når du lægger mange timer og kræfter i et strikkeprojekt, skal du også gerne have lyst til at bruge det efterfølgende. Netop derfor er det essentielt at vælge et garn i høj kvalitet, som er blødt og rart at have på, og som beholder sin form over tid. Alt dette kan merino garnet! Læs med her og få gode til at sortere i det lækre garn og finde frem til det, der egner sig bedst til dit projekt. Du kan også se udvalget af merino garn hos KreativGarn.dk.

Merino garnets utallige fordele

Der er rigtig mange habile strikkere, som går benhårdt efter uld, hver gang de skal vælge garn til et nyt projekt, og det er der flere gode grunde til. Uld – blandt andet merino uld – er nemlig et slidstærkt garn med temperaturregulerende egenskaber. Det betyder, at du kan bruge merino garn eller ethvert andet uldgarn i sommer- såvel som vinterstrik samt til voksne, børn og babyer.

 

Merino garn er et enormt blødt garn, og netop derfor er det ét af de hyppigst valgte uldgarner til især babystrik. Det er de færreste, der giver deres baby strik på i grov uld, og med merino garn er du i hvert fald helt sikker på, at intet kradser.

 

Påtænker du at bruge merino garn til voksenstrik som for eksempel bluser og sweatere, ses det ofte, at man vælger en følgetråd sammen med. Det giver nemlig lidt mere struktur til din strik.

 

Der findes et kæmpe udvalg af merino garn på markedet fra velkendte og populære producenter som Armonia og Hedgehog, og om du er til ensfarvet eller multifarvet garn, finder du garanteret en type merino garn, der matcher dine ønsker.

 

Find et kæmpe udvalg hos KreativGarn.dk

Hos KreativGarn.dk finder du et kæmpe udvalg af lækkert og blødt merino garn, som du kan bruge til alt fra let babystrik til chunky sweatere. Det har stor betydning, hvorvidt du vælger at strikker med dit merino garn alene, eller om du sætter det sammen med en følgetråd af for eksempel mohair.

 

Der er et utal af muligheder, og ser du nærmere på udvalget hos kreativgarn.dk, ser du med andre øjne, at det kun er din egen fantasi, der sætter grænser. Find dit favorit merino garn hos KreativGarn.dk med det samme og få gang i strikkepindene!