Crew neck t-shirts til det afslappede og behagelige look

En sweatshirt med rund hals er en stil, som alle bør have. Den er alsidig og kan bruges både op og ned, alt efter dit humør. Der findes et stort udvalg af sweatshirts med rund hals til mænd, som omfatter både dem med og uden print og i de fleste farver. Derudover findes også crew neck sweatshirts med lynlåse. Brug din crew neck sweatshirt over en skjorte eller bær den afslappet med dine jeans. Opgrader eller nedgrader alt efter dit humør.

Rundhalsudskæringen er en type halsudskæring, der sidder højt på halsen og typisk har en krave, der ikke er for stram. Denne type halsudskæring ses ofte på t-shirts, trøjer og andre afslappede beklædningsgenstande. Crew neck kan spores tilbage til de tidlige dage af t-shirt-historien, hvor de oprindeligt blev båret som undertrøjer. I dag er crew neck populære på grund af deres afslappede og behagelige look. Billige blanke t-shirts med crew neck bruges ofte som overtøj, men de kan også bruges til at lægge sig under jakker eller hættetrøjer.

Crew neck har en atletisk baggrund

Crew neck t-shirten med rund hals er en trøje, der er specielt designet til atleter. T-shirten blev skabt i 1932 af officials fra University of Southern Californiens fodboldhold, The Trojans. Spillerne ønskede en type undertøj, der kunne absorbere sved og forhindre, at deres skuldre skrabede mod deres fodbolduniformers skulderpuder. Som følge heraf blev crew neck t-shirten opfundet og blev hurtigt populær blandt andre studerende, som begyndte at stjæle dem fra trojanerne. I dag er crew neck t-shirten med rund hals stadig et populært valg for atleter såvel som til hverdagens afslappede brug.

Crew neck i den moderne modeverden

Crew neck t-shirts blev hurtigt introduceret i det amerikanske militær. Men det var først da nogle af tidens største stjerner tog crew neck t-shirten til sig, at det begyndte at tage fart. T-shirts med rund hals blev populære i den moderne verden takket være berømtheder som Elvis, James Dean og Marlon Brando. Disse t-shirts blev ofte opfattet som sexede og maskuline og var med til at gøre brugen af t-shirts som overtøj populær. I 1950’erne blev t-shirtdesigns mere farverige og dekorative, og “grafiske t-shirts” blev enormt populære i 1970’erne. T-shirtens form ændrede sig også med tiden, og crew neck med rund hals blev den mest udbredte stil.

I dag er t-shirts med rund hals stadig en fast bestanddel af garderoben for mange mennesker. De kan dresses op eller ned og er perfekte til både afslappede og formelle lejligheder.