Crew neck t-shirts til det afslappede og behagelige look

En sweatshirt med rund hals er en stil, som alle bør have. Den er alsidig og kan bruges både op og ned, alt efter dit humør. Der findes et stort udvalg af sweatshirts med rund hals til mænd, som omfatter både dem med og uden print og i de fleste farver. Derudover findes også crew neck sweatshirts med lynlåse. Brug din crew neck sweatshirt over en skjorte eller bær den afslappet med dine jeans. Opgrader eller nedgrader alt efter dit humør.

Rundhalsudskæringen er en type halsudskæring, der sidder højt på halsen og typisk har en krave, der ikke er for stram. Denne type halsudskæring ses ofte på t-shirts, trøjer og andre afslappede beklædningsgenstande. Crew neck kan spores tilbage til de tidlige dage af t-shirt-historien, hvor de oprindeligt blev båret som undertrøjer. I dag er crew neck populære på grund af deres afslappede og behagelige look. Billige blanke t-shirts med crew neck bruges ofte som overtøj, men de kan også bruges til at lægge sig under jakker eller hættetrøjer.

Crew neck har en atletisk baggrund

Crew neck t-shirten med rund hals er en trøje, der er specielt designet til atleter. T-shirten blev skabt i 1932 af officials fra University of Southern Californiens fodboldhold, The Trojans. Spillerne ønskede en type undertøj, der kunne absorbere sved og forhindre, at deres skuldre skrabede mod deres fodbolduniformers skulderpuder. Som følge heraf blev crew neck t-shirten opfundet og blev hurtigt populær blandt andre studerende, som begyndte at stjæle dem fra trojanerne. I dag er crew neck t-shirten med rund hals stadig et populært valg for atleter såvel som til hverdagens afslappede brug.

Crew neck i den moderne modeverden

Crew neck t-shirts blev hurtigt introduceret i det amerikanske militær. Men det var først da nogle af tidens største stjerner tog crew neck t-shirten til sig, at det begyndte at tage fart. T-shirts med rund hals blev populære i den moderne verden takket være berømtheder som Elvis, James Dean og Marlon Brando. Disse t-shirts blev ofte opfattet som sexede og maskuline og var med til at gøre brugen af t-shirts som overtøj populær. I 1950’erne blev t-shirtdesigns mere farverige og dekorative, og “grafiske t-shirts” blev enormt populære i 1970’erne. T-shirtens form ændrede sig også med tiden, og crew neck med rund hals blev den mest udbredte stil.

I dag er t-shirts med rund hals stadig en fast bestanddel af garderoben for mange mennesker. De kan dresses op eller ned og er perfekte til både afslappede og formelle lejligheder.

Nyeste artikler

Find lækre mulberry tasker online

Find lækre mulberry tasker online

På mange måder kan man altid bruge en ny taske i garderoben. Det er tilfredsstillende og rart at købe noget, som man har gået og drømt om længe. Så hvis du længe har tænkt på at købe en ny taske, så skal du bare slå til i dag. Heldigvis er der mange nemme og...

Shop unikt skatertøj hos Toldyouso.dk

Shop unikt skatertøj hos Toldyouso.dk

Lad dig inspirere til at udforske din personlige tøjstil hos www.toldyouso.dk, der forhandler kvalitetsbevidst tøj til piger og drenge fra 8-16 år. Hjemmesiden byder på et hav af skønne sortimenter, hvor der er noget for enhver stil og smag. Hvad end du holder af...

Stort udvalg af paryk til menneskerne omkring københavn

Stort udvalg af paryk til menneskerne omkring københavn

Hvis du er på udkig efter en paryk i København, er Unique Hair Design det rette sted at gå hen. De sætter en ære i at yde optimal service og kvalificeret rådgivning til deres kunder. Et opkald til deres afdeling i København vil være det første skridt på vejen til at...