Din stilguide til tørklæder året rundt

Tørklædet er et praktisk stykke tøj, som hjælper gevaldigt med at holde dig varm om vinteren. Men du kan sagtens bære tørklæde på andre årstider og tørklædet er meget mere end blot et praktisk stykke tøj. Læs mere i denne oversigt.

Hvad kan et tørklæde gøre for dit outfit?

Et tørklæde kan gøre rigtig meget for dit outfit – især hvis det er gjort ordentligt. Du kan bruge et tørklæde til at skabe kontrast og introducere noget farve, hvilket resten af dit outfit er en smule farveløst. Derudover er tørklædet et utrolig praktisk beklædningsstykke, som hjælper dig med at holde varmen.

Tørklæde om vinteren

Når vinteren melder sin ankomst, er uld tørklæder svaret. Her er det nemlig vigtigt, at du kan holde varmen og undgå en irriterende forkølelse. Vinteren er en årstid, hvor mange danskere holder sig til de mørke og grå farver. Du kan bruge tørklædet til at skabe lidt kontrast ved at vælge et meget farverigt tørklæde.

Tørklæde om efteråret

Tørklæde om sommeren

Ja, du kan sagtesn bære et tørklæde i det varme sommervejr – du skal bare vælge det rigtige materialer. Tekstiler som silke eller hør er glimrende valg, da de tillader luften at passere igennem den og køle halsen ned. Et sommertørklæde er altså mere en pyntegenstand end det er praktisk. Derfor kan du sagtens gå all-in på farverne og virkelig signalere, at sommeren er på vej. Så bliver dit outfit hurtigt løftet et par niveauer.

Nyeste artikler

Flyttefirmaer: Sådan vælger du det perfekte til din flytning

Flyttefirmaer: Sådan vælger du det perfekte til din flytning

At flytte er en milepæl i livet, der kan være fyldt med spænding og forventning, men det kan også være stressende. Valget af det rigtige flyttefirma er en af de vigtigste beslutninger, du vil træffe for at sikre, at din flytning går smidigt. Dette blogindlæg vil guide...

Vinterjakker til Herre – Hvordan du vælger den rigtige!

Vinterjakker til Herre – Hvordan du vælger den rigtige!

Vinteren er lige rundt om hjørnet, og det er på tide at finde den perfekte vinterjakke til at holde dig varm. Men med så mange forskellige stilarter, materialer og funktioner at vælge imellem, kan det være noget af en opgave at finde den rigtige vinterjakke. I dag vil...