En god og sund mundhygiejne

For mange af os er tandlægebesøget ikke ligefrem en dans på roser, og er som regel noget vi forbinder med en ordentlig regning, som vi ikke er herre over. Dine tænder er dog uhyre vigtige, og noget der meget gerne skal holde mange, mange år fremover, hvoraf det er essentielt at pleje disse på lige fod med, hvordan vi plejer resten af vores krop. Men når vi snakker tandlæger og tandhygiejne er det jo ikke kun tænderne vi kigger på. Din mund rummer også tandkødet, som også skal holdes pænt og plejet for at miljøet i din mund, er på sit absolut højeste.

Tag en mellemrumsbørste med på farten

Et produkt, som virkelig kan hjælpe dig med at fjerne uønskede madrester mellem tænderne, er en mellemrumsbørste. Disse er små og diskrete, hvoraf de er nemme altid at have med i tasken eller jakkelommen, og derfor klar til brug ved ethvert socialt arrangement, hvor diverse spinat og birkes skal graves ud af tænderne. Udover at hjælpe dig af med madrester, sørger mellemrumsbørster også for, at din ånde holder sig frisk i løbet af dagen, samt at der ikke danner sig plak på dine tænder.

Et allerede kendt produkt med samme funktion

Et andet smart device, som altid er handy at have med på farten, og som de fleste tandlæger har prædiket om i evig tid, er tandtråden. Dette har meget samme fordele som mellemrumsbørsten, da dette også bruges til at rense mellemrummet mellem dine tænder. Dog har mange lidt svært ved at bruge tandtråd, da de ikke er helt sikre på, hvordan det helt rigtigt skal gøres, og egentlig synes det er meget ubehageligt, hvoraf børsten måske er et bedre alternativ. Det er dog stadig unægteligt en fantastisk opfindelse, som også holder madrester, plak og andre bakterier væk fra din mund, hvoraf din mundhygiejne og derved ånde forbedres.