Få din baby til at falde til ro hurtigere og få lidt ekstra tid til dig selv

Hvis man er gravid med sit første barn, kan det være mange overvejelser, som man går rundt med. Der er en første gang for alle ting, og det handler om at finde sine egne rutiner, og hvad der fungerer godt for en. Oplever man, at ens baby har svært ved at falde i søvn eller til ro, kan man overveje at prøve en slyngevugge. En slyngevugge er med til at genskabe den velkendte miljø fra livmoderen, på den måde kan babyen føle sig tryg i vante omgivelser. Det gode ved en slyngevugge er, at man faktisk kan bruge den med det samme, når barnet er født. Så i stedet for at vugge dit barn, kan man bruge en slyngevugge. Her kan du faktisk opleve, at dit barn vil falde i søvn hurtigere.

Læn dig tilbage og slap af

Sommetider kan det være rart med kvalitetstid for sig selv, hvor man kan læne sig tilbage og slappe af. Det er muligt med en massagestol. Med en massagestol får man en forbedret blodtilførsel rundt i kroppen, den løsner op for ømme muskler og led, giver en bedre kropsholdning, fordi den hjælper med at fjerne spændinger i nakken og meget mere. Det kan være en stor omvæltning at få et barn, da man ikke selv er i første række mere. En massagestol kan være med til at reducere stress, da men tager sig tid til sig selv og slapper af.

Giv din baby tryghed

Hvis din baby har svært ved at falde til ro, kan det være en god idé at investere i en slyngevugge, så babyen nemmere kan falde i søvn i trygge omgivelser. På den måde får du også mere tid til dig selv, som du kan nyde i en massagestol, hvor du kan samle kræfter og slappe af.

Nyeste artikler

Flyttefirmaer: Sådan vælger du det perfekte til din flytning

Flyttefirmaer: Sådan vælger du det perfekte til din flytning

At flytte er en milepæl i livet, der kan være fyldt med spænding og forventning, men det kan også være stressende. Valget af det rigtige flyttefirma er en af de vigtigste beslutninger, du vil træffe for at sikre, at din flytning går smidigt. Dette blogindlæg vil guide...

Vinterjakker til Herre – Hvordan du vælger den rigtige!

Vinterjakker til Herre – Hvordan du vælger den rigtige!

Vinteren er lige rundt om hjørnet, og det er på tide at finde den perfekte vinterjakke til at holde dig varm. Men med så mange forskellige stilarter, materialer og funktioner at vælge imellem, kan det være noget af en opgave at finde den rigtige vinterjakke. I dag vil...