Gaveguide: Derfor du bør købe Christina Jewellery

Det forlyder sig ofte sådan, at hvis du vil give en gave, som skal fortælle modtageren, at du holder af dem, så skal du sige det med blomster. Men hvorfor ikke vælge et smykke i stedet? Det holder længere og kan fås i mange varianter, så det passer til den, du køber gaven til. Du kan overveje Christina Jewellery. Læs mere i artiklen her.

Hvorfor købe Christina Charms?

I en studielejlighed i London i 2002 blev CHRISTINA JEWELLERY & WATCHES grundlagt af Claus og Christina Hembo. Siden da er virksomheden flyttet til Danmark mere specifikt til Herning. Smykkebrandet er kendt for at have mange smukke smykker, men i nyere tid er det især CHRISTINA kollektionen, som har gjort sig bemærket. I kollektionen er det tydeligt at se medejer Christina Hembos kreative sind, som også står bag den populære kollektion.

Allerede fra en ung alder opstod en passion for smykker og passionen blev kun større, da Christina blev optaget på verdens førende design universitet “University of Arts London”. Siden har det taget fart, og det sidste nye i CHRISTINA kollektionen er de mange Christina Jewellery charms. Disse Christina Charms er den perfekte gave, da det er muligt selv at vælge armbånd og charms for at få et personligt, unikt armbånd.

Christina Jewellery skiller sig ud fra andre smykker på markedet

Der er mange smykker på markedet, og det kan være svært at vælge. Christina Jewellery er dog et godt valg, idet de skiller sig ud fra andre smykker på markedet af flere årsager:

  • Personliggør dine smykker: Christina Jewellery har mange unikke smykker såsom Christina Charms, som kan sættes sammen på flere forskellige måder for at finde din personlige favorit kombination.
  • Smykker der tænker på fremtiden: Brandet tænker meget på miljøet, og det kan ses, da der benyttes genbrugs sølv og guld til store dele af kollektionen.2
  • Unikke smykker med et personligt præg: Christina Jewellery har dygtige guldsmede, som altid sørger for at lave de smukke smykker i hånden. Det gør hvert et smykke helt specielt og unikt.

Du kan finde flere smykker fra CHRISTINA-kollektionen hos Klaus Guldsmed, som sælger et stort sortiment fra smykkebrandet. Det er blandt andet også her, at du kan finde flere Christina Charms, som kan kombineres med de forskellige armbånd. Formålet er, at du skal kunne mixe og matche, lige som du foretrækker.