Gør hverdagen lettere med permanent makeup

Bruger du også lang tid på at gøre dig klar hver morgen for at leve op til skønhedsidealerne? Så er der nogle ting, du kan gøre for at spare tid om morgenen med permanent makeup. Permanent makeup er en form for semipermanent tatovering, som skal genopfriskes løbende. Dog med forholdsvist lange intervaller. 

Vipper og bryn

For at reducere tiden, der bruges på vipper og bryn, kan man gøre nogle forskellige ting. Man kan få permanent makeup på øjenbrynene, så de altid syner fyldige og med en flot form, som komplementerer de naturlige træk. Derudover kan man få lagt en lille streg ved vippekanten, som eksempelvis eyeliner. Man kan desuden få lavet lashlift og vippefarvning, og så har man altid en smuk og naturlig makeup, som man ikke skal tænke over, og som både holder under træning og svømning. 

Læber

Når der er farve på læberne, giver det en smuk glød, og man ser opfrisket ud. Hvis man ønsker en kraftigere læbefarve uden at tage læbestift på hver dag, kan man med fordel få lavet en semipermanent læbefarvning, så man altid har en smuk og naturlig udstråling. 

Huden er vigtig

Når både læber og øjne er i hus, er man allerede godt på vej. Men noget, der giver lidt ekstra til udseendet, og som samtidig får en til at se mere frisk ud, er huden. I dag ved man, hvor skidt det er for huden at solbade uden solbeskyttelse, og i forhold til skønheden ved man, at det giver rynker. Derfor er det en god idé at holde solbadningen på et lavt og sundt niveau og i stedet bruge makeup for at fremhæve den naturlige kulør. Har man ikke har lyst til at bruge en masse makeup hver dag, kan man i stedet bruge self-tanning drops. Self-tanning drops er dråber, der fungerer på samme måde som selvbruner, men de blandes blot i dagcremen eller bodylotionen og giver en mild farvning, så man altid har en smuk og naturlig glød.

Det er altså på mange måder muligt at opnå et smukt og naturligt look, som man kan bibeholde uden at skulle bruge en masse tid på det hver eneste dag. Det er samtidig semipermanente løsninger, som bevares i længere tid og i alle miljøer. Det vil spare dig for masser af tid, og i sidste ende vil det give et mere naturligt look end med almindelig mascara, foundation, optegnede øjenbryn og læbestift til hverdag.