Gør hverdagen lettere med permanent makeup

Bruger du også lang tid på at gøre dig klar hver morgen for at leve op til skønhedsidealerne? Så er der nogle ting, du kan gøre for at spare tid om morgenen med permanent makeup. Permanent makeup er en form for semipermanent tatovering, som skal genopfriskes løbende. Dog med forholdsvist lange intervaller. 

Vipper og bryn

For at reducere tiden, der bruges på vipper og bryn, kan man gøre nogle forskellige ting. Man kan få permanent makeup på øjenbrynene, så de altid syner fyldige og med en flot form, som komplementerer de naturlige træk. Derudover kan man få lagt en lille streg ved vippekanten, som eksempelvis eyeliner. Man kan desuden få lavet lashlift og vippefarvning, og så har man altid en smuk og naturlig makeup, som man ikke skal tænke over, og som både holder under træning og svømning. 

Læber

Når der er farve på læberne, giver det en smuk glød, og man ser opfrisket ud. Hvis man ønsker en kraftigere læbefarve uden at tage læbestift på hver dag, kan man med fordel få lavet en semipermanent læbefarvning, så man altid har en smuk og naturlig udstråling. 

Huden er vigtig

Når både læber og øjne er i hus, er man allerede godt på vej. Men noget, der giver lidt ekstra til udseendet, og som samtidig får en til at se mere frisk ud, er huden. I dag ved man, hvor skidt det er for huden at solbade uden solbeskyttelse, og i forhold til skønheden ved man, at det giver rynker. Derfor er det en god idé at holde solbadningen på et lavt og sundt niveau og i stedet bruge makeup for at fremhæve den naturlige kulør. Har man ikke har lyst til at bruge en masse makeup hver dag, kan man i stedet bruge self-tanning drops. Self-tanning drops er dråber, der fungerer på samme måde som selvbruner, men de blandes blot i dagcremen eller bodylotionen og giver en mild farvning, så man altid har en smuk og naturlig glød.

Det er altså på mange måder muligt at opnå et smukt og naturligt look, som man kan bibeholde uden at skulle bruge en masse tid på det hver eneste dag. Det er samtidig semipermanente løsninger, som bevares i længere tid og i alle miljøer. Det vil spare dig for masser af tid, og i sidste ende vil det give et mere naturligt look end med almindelig mascara, foundation, optegnede øjenbryn og læbestift til hverdag.

Nyeste artikler

MadamAdamas har sølvvedhæng og fingeraftrykssmykker

MadamAdamas har sølvvedhæng og fingeraftrykssmykker

Der er ikke den slags smykke, du ikke finder i høj og holdbar kvalitet hos www.madamadamas.dk. Her er de specialiserede i og passionerede omkring unika smykker af Julie Skipper-Pedersen. Fælles for de mange smykker er, at de er unikke og håndlavede, hvorfor du ikke...

Find lækre mulberry tasker online

Find lækre mulberry tasker online

På mange måder kan man altid bruge en ny taske i garderoben. Det er tilfredsstillende og rart at købe noget, som man har gået og drømt om længe. Så hvis du længe har tænkt på at købe en ny taske, så skal du bare slå til i dag. Heldigvis er der mange nemme og...

Shop unikt skatertøj hos Toldyouso.dk

Shop unikt skatertøj hos Toldyouso.dk

Lad dig inspirere til at udforske din personlige tøjstil hos www.toldyouso.dk, der forhandler kvalitetsbevidst tøj til piger og drenge fra 8-16 år. Hjemmesiden byder på et hav af skønne sortimenter, hvor der er noget for enhver stil og smag. Hvad end du holder af...