Guide til hvordan din stue kan komme til at ligne forsiden på et boligmagasin

Går du med drømmen om at ændre lokket lidt i din dagligstue, eller er du allerede i gang med at ny renovere lidt på huset eller lejligheden? Står du i en af de to situationer, eller en lignende skal du kigge med her. Her kan du nemlig få inspiration til hvordan du kan få din nuværende dagligstue, til at få et elegant, stilet og moderne look. Der skal nemlig ikke ret meget til, hverken tid eller penge, for at lave store ændringer i et rum.

Få inspiration til at starte stort ud

Når du skal lave om i indretningen i et rum, er det vigtigt at du ved hvilken stil du går efter. Her er internettet og de sociale medier guld værd. Brug lidt tid på at researche hvilken stil du godt kan lide, og når du har fundet den helt rigtige stil, kan du gå i gang.

Det kan være en god ide at starte med de store ting, som gulvet, farven på væggen og valg af stuemøbler. Gulv og væg, kan godt tage lidt tid, men når det er på plads, kan alt det sjove begynde. Du skal eventuelt design din egen sofa. På den måde får du lige præcis den sofa du kunne tænke dig, og den kommer til at passe lige ind i stilen med resten af stuen.

Detaljer og finish gør lige det sidste

Når du er færdig med at indrette alle de store ting, som du gerne vil have dem, kan du nu gå i gang med alt nussearbejdet. Det vil altså sige små nips ting, lys og lamper, gardiner og blomster – HUSK endelig blomsterne. Blomster og den perfekte belysning kan gøre alt for din dagligstue. Den kan gå fra kølig og steril til hyggelig og hjemlig, bare ved bruges af blomster og lys.