Maskefabrikken tilbyder PetiteKnit til strik

Garn, strikkepinde og hækleudstyr! Hos Maskefabrikken forhandles alt til dit strikkeglade hjerte — og så til yderst fordelagtige priser. Her er der hjælp at hente til ethvert kreativt projekt, hvad end det er lækkert uldgarn eller fine strikkeopskrifter på sweatre eller varme cardigans.

Strik dit projekt med PetiteKnit fra Maskefabrikken

Find for eksempel et bredt udvalg af strikkeopskrifter fra mærket PetiteKnit hos Maskefabrikken. PetiteKnit er skabt af Mette Wendelboe Okkels, der formåede at gøre netop hendes fine strikkeopskrifter utroligt populære ved hjælp af både hendes hjemmeside og de sociale medier. Den store popularitet skyldes måske mest af alt bare, hvor inspirerende PetiteKnit og brandets omringende univers er. Når du går på opdagelse i udvalget af strikkeopskrifter fra PetiteKnit, mødes du nemlig af delikate mønstre, varme farver og moderne design, der føles på en gang hjemlige og nytænkende. Du vil derfor også altid med garanti finde en PetiteKnit strikkeopskrift, der passer dine behov — mest af alt fordi de mange opskrifter fås til mennesker i alle aldre. En stor del af udvalget er dog dedikeret til lækkert hjemmestrikket børnetøj, så hvis du selv har enten børn eller børnebørn er PetiteKnit strikkeopskrifter et særdeles godt sted at starte på www.maskefabrikken.dk.

Kom i gang med Filcolana Peruvian Highland Wool

Mangler du uldgarn til dine nye strikkeopskrifter, bør du så sandelig også rette blikket mod Filcolana Peruvian Highland Wool. Filcolana Peruvian Highland Wool er en type uldgarn fra producenten Filcolana mange strikkeelskere ofte tyer til, hvis de skulle være bare den mindste smule i tvivl. Filcolana Peruvian Highland Wool er nemlig et klassisk kamgarnsspundet uldgarn, der både er yderst regelmæssigt, og ikke mindst utroligt nemt at strikke eller hækle med. Fordi Filcolana Peruvian Highland Wool er en type garn, der er regelmæssigt at strikke med, ses snoninger og flerfarvestrik ligeledes altid flot i det endelige resultat. Af samme årsag finder du et bredt farveudvalg af Filcolana Peruvian Highland Wool på www.maskefabrikken.dk eller i garnbutikken i Galten. Sidst men ikke mindst betyder garnets tilgængelighed, at det også egner sig perfekt som begyndergarn. Netop denne type af garn er nemlig særdeles nem at få jævn, da det også er relativt nemt at få maskerne til at lægge sig pænt. Har du før prøvet kræfter med Filcolana Peruvian Highland Wool, og leder du efter en tyndere type garn med en længere løbelængde? Så bør du overveje dets ‘lillesøster’ Pernilla, der har samme høje kvalitet, men bare spindes en tand tyndere.

Find de mange typer garn, den gode service og de fantastiske priser på www.maskefabrikken.dk. Vælg også at hente dine bestillinger selv i butikken i Galten, skulle du være bosat i nærområdet.