Sådan vælger du den rigtige badedragt hvis du er en stor kvinde

Når du skal ud og have en ny badedragt, er der mange valg du skal træffe. Udbuddet i dag er nemlig rigtig stort, hvilket giver dig rig mulighed for at finde den der passer lige til dig. Det gælder også for badedragter til store kvinder, der måske har et andet behov end andre.

Først skal du beslutte dig for, om badedragten blot skal holde til en enkelt ferie i ny og næ, eller om du aktivt skal bruge den til morgensvømning et par gange om ugen. Har du en stor barm, kan det være nødvendig at tage højde for dette, og ved badedragter til store kvinder, kan der være tilføjet ekstra funktioner, der camouflere f.eks. maven. Alt sammen noget der giver dig valg, så du får den rigtige badedragt.

Badedragter med krydsryg og bryderryg, sørger for at stropperne ikke falder ned. Heller ikke hvis du laver hovedspring eller hopper fra vipper. Her har du fuld kontrol over badedragten, og er sikker på, at den sidder hvor den skal. Det kan være meget betryggende, især til store kvinder.

Badedragter med bøjle, er lidt en luksus-feature, der giver optimal hold til barmen. Man kender det fra bh’en, hvor bøjler kan være et must for mange store kvinder, der ellers ikke vil kunne holde barmen på plads. Det er ikke anderledes ved badedragter, hvor nødvendigheden ofte er større, ved fysisk aktivitet.

Er du en b-skål, behøver du muligvis ikke gå ud og investere i en badedragt med bøjle, men eller skal du blot gå efter samme skålstørrelse som du bruger i din bh. De koster mere end en badedragt uden bøjle, men oplevelsen er også en helt anden.

Har du brug for at minimere fokus fra maven, kan du vælge en badedragt med skød. Det er en badedragt man ofte ser brugt til store kvinder.Skødet er et ekstra lille lag der kommer uden over maven, og giver en let camouflage. Det kan være nok til de fleste, men er behovet større, skal du gå i retningen af en decideret badekjole, der giver minimal fokus på maven, og har et helt andet look.

Badedragter til store kvinder er altså et spørgsmål om smag og behag, da der findes mange muligheder for funktionalitet. Om du skal have krydsryg, bøjle eller et lille skød, kommer altså helt an på hvad du skal bruge badedragten til, hvor stor barm du har, og i sidste ende også hvor blufærdig du er. Der er ingenting der er rigtig eller forkert. Du kan gøre lige som du har lyst til. Store kvinder har lige så meget ret til at bære den badedragt de bedst kan lide, som alle andre.