Sådan vælger du det rigtige shapewear til din figur

Shapewear er blevet en fast bestanddel i mange kvinders garderobe, da det kan give en glat og slankende effekt under tøjet. Men med så mange forskellige stilarter og former kan det være svært at vælge det rigtige shapewear til din figur. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge det rigtige shapewear, der passer til din kropstype og dit tøj.

Kend din kropstype

  1. Før du begynder at shoppe, er det vigtigt at kende din kropstype. Er du æbleformet med en større mave og mindre hofter? Eller pæreformet med en mindre talje og større hofter? Måske har du en timeglasfigur med en smal talje og kurver i de rigtige steder. Når du ved din kropstype, kan du bedre vælge det rigtige shapewear, der understøtter dine naturlige kurver.

Vælg det rigtige materiale

  1. Shapewear fås i mange forskellige materialer, såsom nylon, spandex og bomuld. Det er vigtigt at vælge det rigtige materiale baseret på den pågældende lejlighed og dit outfit. Hvis du skal have shapewear under en kjole til en varm sommerdag, vil du måske vælge en let og åndbar materiale som nylon. Hvis du har brug for noget mere stramt og støttende under en formel kjole, vil spandex være et godt valg.

Vælg den rigtige stil

  1. Der er mange forskellige stilarter af shapewear, såsom korsetter, bodysuits, høje taljebukser og undertøj med høj talje. Hvilken stil du vælger afhænger af dit outfit og dine personlige præferencer. Hvis du har brug for støtte til hele kroppen, kan et bodysuit være det rigtige valg. Hvis du har brug for at fokusere på maven, kan højtaljede trusser være et godt valg.

Prøv det først

  1. Når du har fundet det rigtige shapewear, er det vigtigt at prøve det, inden du køber det. Sørg for at prøve det med det tøj, du vil bære det under, så du kan se, hvordan det ser ud og føles. Prøv også at bevæge dig rundt og sidde ned for at sikre dig, at det er behageligt og ikke begrænser din bevægelse.