Sandaler og sneakers i rampelyset: Gå sommeren i møde med disse trends

I modeverdenen er sko mere end bare en nødvendighed – de er et statement. Fra behagelige og luftige sandaler til alsidige og stilfulde sneakers er der noget for enhver smag og lejlighed.

Sandaler, der giver et let udtryk

Når solen skinner og temperaturen stiger, er der intet mere behageligt end et par stilfulde sandaler. Der er flere trends, der dominerer sandalverdenen, og der er et stort udvalg som f.eks. Gabor sandaler, du kan gå på opdagelse i.

  • Remsandaler i forskellige former og stilarter er en stor trend for tiden. Fra enkle læderremme til mere dekorative og farverige remme er der masser af valgmuligheder at udforske. Remsandaler som f.eks. Gabor sandaler kan parres med alt fra sommerkjoler til shorts og giver et afslappet og elegant look, da Gabor sandaler har flere designs.

  • Klipklapper er både hurtige at tage på, og så kan du sagtens få nogle, der er flotte at se på samtidig.

  • Platformssandaler er tilbage og giver både højde og stil til ethvert outfit. Med forskellige hælhøjder og materialer som træ, kork og gummi er der masser af variation at vælge imellem til dig, der gerne vil løftes op fra jorden.

  • Den sporty stil er stadig populær, og sportssandaler er et perfekt valg for dem, der ønsker komfort og funktion kombineret med stil. Disse sandaler er ofte udstyret med justerbare stropper, polstrede såler og robuste ydersåler, der gør dem ideelle til udendørsaktiviteter.

Sneakers har længe været en modefavorit

Uanset om du er til den feminine stil, sporty eller casual, så kan sneakers være et godt valg.

Den chunky sneaker-trend fortsætter med at være populær. Disse sneakers har tykke såler, der tilføjer højde og giver et iøjnefaldende udtryk. Du kan finde dem i forskellige farver og mønstre, og de kan styles med alt fra jeans til kjoler for et trendy look.

Nostalgi er in, og retro sneakers er tilbage på modefronten. Stilarter fra 80’erne og 90’erne oplever en genopblomstring. De tilføjer et cool og tidløst touch til enhver stil.