Savner du inspiration til håret?

Vi kender vist alle til følelsen af at falde i den samme frisure, når vi skal i byen. Det samme gør sig sikkert gældende ved frisøren. Som udgangspunkt er der intet galt i den sikre løsning, men hvis du kan mærke, at det går dig på, at du har haft den samme frisure i lidt for lang tid, jamen så er du kommet til det rette sted. Her kan du læse lidt om, hvad du kan afprøve af frisure og hårpynt, så du forhåbentlig bliver inspireret.

Find din nye hårpynt

Der findes meget mere hårpynt, end der bliver købt og brugt. Mange ejer diverse pandebånd og farverige elastikker, men ofte opfylder pynten mere en funktion end en æstetik. Det er selvfølgelig også okay, men gid de smukke genstande blev vist frem fremfor kun at blive brugt, når man lægger ansigtsmaske eller løber en tur. En genstand, som både opfylder funktion og udseende, er turbans. Et tørklæde om håret fremhæver dit ansigt, mens det holder dine ører varme og beskyttede. De fås i mange forskellige nuancer og mønstre, og er i den grad værd at prøve, hvis du søger nyt hårpynt.

Hvad med en ny frisure?

Når det kommer til frisure, er man altid begrænset af sin hårtype. Det er en god idé at spørge en frisør ind til, hvad der ville klæde ens hår og ansigt. De er trods alt uddannede i sagerne, og det er altid godt at få sig en lille sludder om sit hår, så man går derfra med fornyet mod og lyst til at afprøve nye frisure. Det behøver ikke nødvendigvis at være en klipning, men bare det at sætte sit hår op på en ny måde, eller for en gangs skyld lade det blive nede. Bruge det krøllejern, man har haft i et årti, men som aldrig har været varmt. Søg inspiration og kast dig ud i det.