Skagen ure i tidløse og minimalistiske designs

Skagen ure er perfekte til mænd og kvinder, der sætter pris på klassisk dansk design. Urene er enkle og stilfulde og kan nemt klædes op eller ned til enhver lejlighed. Skagens brug af materialer af høj kvalitet som rustfrit stål og guldbelægning sikrer, at deres ure vil kunne holde til tidens tand. Med et bredt udvalg af armbånd, remme og urskiver er der et Skagen ur, der passer til alles personlige stil. Og fordi alle Skagen ure er designet med den samme minimalistiske nordiske sans, ser de altid smarte og moderne ud. Så hvis du leder efter et tidløst ur, der aldrig går af mode, er Skagen det helt rigtige valg.

 

Grunden til den store popularitet omkring Skagen ure:

Skagen Danmark blev grundlagt i 1987 af Henrik og Charlotte Jorst. Det lækre danske mærke er opkaldt efter den dejlige ferieby Skagen i Nordjylland. Skagen ure blev på få år et af urbranchens største og mest kendte mærker. Skagen ure er eftertragtede og anerkendte, da urene er godt håndværk af høj kvalitet, lavet af gode solide materialer. Parrets oprindelige designfilosofi var at skabe en linje af smukke, minimalistiske ure, der var overkommelige uden at gå på kompromis med kvalitet eller stil. Denne filosofi har fulgt mærket gennem hele dets vækst og ekspansion gennem årene og har været med til at gøre Skagen til et af de mest populære urfirmaer i verden. I dag fortsætter Skagen med at producere smukke, minimalistiske ure der er elsket af kunder over hele verden.

 

Hvad gør Skagen ure så specielle?

Det, der gør Skagen-ure så specielle, er deres enkle, elegante design. Den tynde urskive og rem samt mineralglasset gør, at de skiller sig ud fra andre klassiske ure. Skagen’s brede udvalg af over 200 forskellige modeller betyder, at der er et ur til enhver smag. Uanset om du er på udkig efter et hverdagsur eller noget mere prangende til en aften i byen, så har Skagen dig dækket ind. Og da de er lavet i Danmark, kan du være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet. Så hvis du er på udkig efter et stilfuldt, minimalistisk ur, så er Skagen det helt rigtige valg.