Sommerens smarte accessoires

Det kan for alvor siges at de varme måneder har ramt, og det betyder naturligvis også at der er nogle meget karakteristiske sommeraccessoires, der pibler frem både blandt folk omkring en, men også på hylderne i butikkerne.

Solbriller

Først og fremmest af accessoires til sommerhalvåret er naturligvis solbriller. Man kommer ikke uden om, at når solen begynder at skinne, som den gør, så får man svært ved at se, hvis ikke øjnene bliver beskyttet lige en anelse. Heldigvis for alle findes der et utal af solbrilledesigns, og det er med garanti at du også kan finde lige det – eller de – par moderigtige solbriller, som du kan bruge sommeren over. Eventuelt er de smarte celine solbriller aktuelle som sikre sommeraccessoires, hvad end du skal på ferie eller blot holde varmen og solstrålerne i hjemlandet ud.

Bucket-hat

Hvis du ønsker at beskytte din udsatte hovedbund for stærke UV-stråler og samtidig se mega skarp ud, så skal du ikke lede længere end bucket-hatten. Endnu en klassiker, der produceres i alle tænkelige farver, mønstre og materialer, så du har mulighed for at udtrykke din personlige stil, selv når du er praktisk anlagt vedrørende solbeskyttelse!

Muleposer og net

Det er egentlig en helårsting for mange at bruge de genanvendelige muleposer og net, både for det stilistiske udtryk, men også for miljøet. Om sommeren er det dog meget mere oplagt at hive dem frem. Når vejret er godt udenfor, så søger de fleste næsten automatisk ud for at lave ting. Måske du er fan af at tage et picnictæppe med til den nærmeste park for at ligge og læse. Eller det kan være, det er mere din ting at gå shoppingcentre og gågader, til de ikke har mere at byde på. Lige meget hvad – og om du så skulle afsted i længere tid – så er muleposer og net bare guld værd.