Står du og mangler en kjole eller nederdel, er Mads Nørgård perfekt til dig!

Mads Nørgaard er et dansk modebrand, der blev grundlagt i 1982. Mærket er kendt for sine enkle, stilfulde og tidløse designs. Mads Nørgaards sommerkollektion for 2022 er fuld af smukt tøj, tasker og accessories, der vil tilføje et strejf af stil til ethvert outfit. Uanset om du er på udkig efter noget at have på til hverdag eller til en særlig lejlighed, har Mads Nørgaards sommerkollektion noget for enhver smag. Med sine lyse farver, dristige prints og smarte silhuetter er Mads Nørgaards sommerkollektion sikker på at vende hovederne. Så vent ikke længere, og begynd at shoppe Mads Nørgaards sommerkollektion i dag! Du vil ikke fortryde købet af Mads Nørgaard tøj!

Mads nørgaard er perfekt til mænd og kvinder

Mads Nørgaard er et brand inden for herre- og dametøj med base i Danmark. Virksomheden blev grundlagt i 1986 af Mads Nørgaard, der er designer af herremode, og har i dag over 60 butikker verden over. Mads nørgaard er kendt for sine enkle, klassiske designs og stoffer af høj kvalitet. Mærkets filosofi er at skabe tidløse stykker, der kan bæres i mange år. Mads nørgaard producerer både herre- og dametøj, men er mest kendt for sine herrekollektioner.

Mads Nørgaards herrekollektioner er kendt for deres enkle, klassiske design. Tøjet er fremstillet af stoffer af høj kvalitet og er designet til at blive båret i mange år. Mads nørgaards herremode er opdelt i tre hovedlinjer: core line, sport line og suit line. Kerneproduktet indeholder grundlæggende herretøj som jeans, t-shirts og skjorter. Sportslinjen tilbyder mere afslappet tøj som sweatshirts og hættetrøjer. Jakkesætlinjen er Mads Nørgaards mere klassiske kollektion af herretøj og omfatter jakkesæt, skjorter og slips.

Mads Nørgaards dametøjskollektioner er også enkle og klassiske i deres design. Tøjet er fremstillet af stoffer af høj kvalitet og er designet til at kunne bæres i mange år. Mads nørgaards dametøj er opdelt i to hovedlinjer: core line og dress line. Basislinjen omfatter grundlæggende dametøj som f.eks. jeans, t-shirts og skjorter. Kjolerækken omfatter mere formelt tøj som kjoler, nederdele og bluser. Du kan finde Mads Nørgaards kvindekollektioner hos anthon.dk, her tilbyder de kvindeprodukter!