Transformer sofæn til en seng til de snorkende nattetimer

De fleste hjem rummer som minimum et soveværelse og en stue, men nogle er også så heldige at have et enkelt ekstra værelse som f.eks. er indrettet som kontor. Uanset om du har nogle ekstra værelser eller ej, så er der en løsning, der kan bruges af enhver, der blot har en dør, der kan lukkes fra din partners snorken.

Hemmeligheden, der egentlig ikke er nogen hemmelighed, og løsningen til problemet er en sovesofa. En sovesofa er egentlig ikke bare en sofa, der er dejlig nok at ligge på til at kunne hive en nats søvn hjem. Det er også en sofa der kan transformeres til en egentlig seng og du behøver derfor ikke at skulle slå dig til tåls med hårde hynder og trælse kanter, som man nogle gange oplever med en sofa i stuen.

Sov igennem på kontoret uden at kontoret bliver til et soveværelse

Er du den heldige ejer af et kontor i hjemmet, vil du med fordel kunne indrette dette med en sovesofa. Når du ikke bruger sengen i perioder, vil den stå flot som en sofa på kontoret, og får du brug for at tage et par nætter derinde, vil du let kunne slå sofaen ud til en seng og redde op for natten.

Dit kontor behøver altså ikke at udarte sig til endnu et soveværelse, hvilket vi som regel helst vil undgå med et kontor, fordi vi gerne skulle blive i et arbejdshumør uden at drømme os væk til morfar og lignende, fordi der står en lækker seng for enden af skrivebordet. Har du endvidere kunder eller andre forbi dit kontor, vil det slet ikke syne af noget godt at have en seng stående, men hvis der i stedet er tale om en sofa på kontoret vil det nærmere virke som en luksus.

Der findes en sovesofa til alle typer – også til dig

De forskellige sovesofaer du i dag kan anskaffe dig, giver dig rig mulighed for at finde noget, der passer præcis ind i dit hjem, hvad enten der er tale om et kontor eller en sovesofa i selve stuen. Der findes alverdens muligheder indenfor former, størrelser, farver og fasthed og du kan derfor ret sikkert finde en, der passer lige hjem til dig.

Har du endvidere småt med plads derhjemme, så gør dig selv den tjeneste at finde en sovesofa, der også har plads til en pude og en dyne nedenunder. Så behøver du heller ikke at skulle kæmpe om at få dobbeltdynen vristet fri fra din partner, når du i nattens løb forsøger at flygte i snorkeskjul.

Når pladsen er trang, men du gerne vil have overnattende gæster

Det er ikke kun i situationer, hvor partneren snorker helt forfærdeligt højt fra tid til anden, at du kan få glæde af en god sovesofa. Det er ikke alle personer, der elsker at få gæster, men nogle gange hænder det, at der kommer en person langvejsfra på besøg. Her er det altid godt at have muligheden for at tilbyde en soveplads til gæsten.

Det kan også være, at du egentlig typen, der elsker at have gæster, men desværre bare ikke har kunne se, hvordan der skulle være plads til din gæst, så er der med sovesofaen mulighed for at rumme gæster, også i flere dage ad gangen fordi det netop er så let at transformere fra stue til soveværelse på få minutter.

Det gør det selvfølgelig ikke muligt for dig selv at benytte dit flugtsted for en snorken, hvis du har gæster boende på den sovesofa der var tiltænkt dig selv, men mon ikke at du klarer den ene nat eller de få nætter det kunne blive til, når du er stimuleret med hygge og nærvær i løbet af dagen og forhåbentlig er godt og grundigt træt til nattens løb?

Er dit barn begyndt at beklage sig over det lyserøde hjertetapet eller dinosaurusvæggen på værelset, så er du nok ramlet ind i den periode i deres liv, som du ikke kan komme udenom, og som du har gruet for skulle komme. Præteenageren er landet og der skal nu findes ind til den person, der faktisk gemmer sig bag det lille søde og slet ikke voksne ansigt endnu.

Når dit barn ramler ind i denne periode, er det vigtigt, at du allerede fra starten forstår, at der er tale om en lang periode, hvor dit barn skal finde ud af, hvem hun er. Der er meget, der ikke er til at forstå og selvom det rumsterer og forvirrer indeni hovedet, så er det ikke sikkert, at barnet finder svar, selvom at du står og dunker svarene i hovedet på dit barn hele tiden. Det er her, at dit job er, at guide og støtte med grænser.

Noget af det første man som forældre vil opleve, når barnet ramler ind i teenageperioden er, at de ikke gider at være barnlige længere. Det vil sige, at Peter Plys forsvinder fra værelset, den søde natlampe bliver revet ned og de flotte farver skal helst forsvinde for en stund. Derfor er det ret sikkert et stort ønske på dette tidspunkt at få et værelse, der emmer mere af teen end barn – og du kan hjælpe til.